Woord, woord, woord, meer woorden altijd woorden


Deel dit artikel met je vrienden:Sterker nog, het is deze lucht die ADEME haar nieuwste campagne heeft gelanceerd: Energiebesparing. Laat ons snel verwarmt!

Nu een beetje achtergrond is nodig om mijn standpunt over deze organisatie te begrijpen.

De 11 2001 oktober, ik onderhouden mijn laatste project studie over het proces voordat Pantone buurt 30 mensen (uitzonderlijk voor een eenvoudig project presentatie afstuderen) naar ENSAIS. De conclusie van dit werk (veel van die beschikbaar is op deze site) was dat veel belovende aspecten dienen nader onderzoek, met name op het gebied van vervuiling. Het is duidelijk dat vele claims van de heer Pantone niet was bevestigd (en zijn nog steeds niet), maar veel aspecten vereisen verdere studie.

Onderzoek dat ik was uiteraard klaar om uit te voeren voor een verlenging van mijn curriculum. Ik herinner me, voor informatie die ANVAR was een partner in het project, maar de projecten in het bijzonder kunnen ondersteunen: een bedrijf, moet een openbare instelling of vereniging een verzoek om hulp te maken. Maar aangezien ik was afgestudeerd I "behoorde niet" om meer ENSAIS. Dus ik was een particulier ... kan niet in aanmerking komen voor een subsidie ​​ANVAR.

Een week later, dus ik was in contact brengen ADEME om hen de weg te volgen, ben ik bij hun samenvatting (ook beschikbaar op deze site) aan mijn project. Het enige antwoord dat ik kreeg, 4 maanden later zegt dat ik, was een bevestiging, ik citeer: "We hebben uw verzoek ontvangen en zijn tot de Transportation Department gestuurd. Hebben ze contact opgenomen? "
Het antwoord was uiteraard niet, dus ik haastte zich om opnieuw antwoorden op deze e-mail door demmandant hen de weg ernaar uit om dit project te ontwikkelen. Ik verwacht altijd het antwoord op deze e-mail! Deze gebeurtenissen dateren van februari 2002, alle mails waren voor het bewijs van mijn goede geloof behouden.

Ik maakte ook de kopie van een fax te bewijzen dat ADEME kent het onderzoek maar niets gedaan (me) om, althans uiterlijk!

Bekijk de fax een kopie van het ADEME

Tot slot wil ik u zeggen om jouw eigen mening te maken. Ik wilde niets meer dan werken aan dit systeem (en derivaten daarvan) te begrijpen en te verbeteren, maar het lijkt erop dat dit niet mogelijk is in dit land. Dit alles in een permanente hypocrisie ...

Dus waar is de vrijheid van onderzoek in ons land?


Facebook reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *