Waterinjectie Renault 21


Deel dit artikel met je vrienden:

Voor opmerkingen die ik eerst vertellen u dank u voor uw technische student ratio is mijn favoriete boek tijdens mijn avonden en mijn vakantie week, die gaf me een beter kunnen begrijpen deze fenomenen voordat ik in actie, 4H voor het positioneren van de reactor (gekocht bij FIT). Dan moet ik zeggen dat ik heb 4 ha dit bubbler te vervaardigen met koelvloeistof door verhitting (die niet langer dient me niets), dan is het opzetten van een automatische elektronische vulling die heel goed werkt, behalve voor een auto (j ' ik leed, want ... er is - aan de grond ...)
en het zoeken naar een oplossing die ik maakte het onderhoud van de auto en onmogelijk om de olie filter te verwijderen, zodat de juiste: de bubbler A TURN
en ik ging op de carburateur basis (garantie eenvoud) in 3 H, dat was het, behalve voor foto's, omdat het niet te doen, want ik heb geen brug, en tweaks: starter grondig en opening max bushel en een grote doek als een filter lucht die geeft me 50cl / 100km water verbruikt en blijkbaar van 18 28% in de brandstof economie (nog lopende) ik legde uit dat het mijn vrouw die in bedient meer naar 85km / dag te werken en ze vindt dat de motor meer fuid die beter en loopt beter, ik heb een test stof is tot stilstand gekomen en na de turn rekening lijkt het erop dat het dieet max een stijging 200 omw / min, maar ik heb niet hangen om dat te doen. Voor de rest zal ik een Nissan Vanette uitrusten van I een moment aurrai, zal ik u laten weten als je wilt.
Nogmaals bedankt en tot ziens


Waterinjectie Renault 21

Forum experimenteren en armaturen doping en waterinjectie

Facebook reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *