Citroen Xantia TD


Deel dit artikel met je vrienden:

Mijn beurt om mijn opstelling te beschrijven.
Het "slachtoffer" is een xantum 1.9L tubodiesel.
Het toont 215 000 de meter rond (hey, het verandert elke dag

Het plan is een water doping. zeer sterke inspiratie van 300TD mercedes Andre, maar met behendigheid als de geringste mechanische (en waarschijnlijk minder geduld als Verlegen).
Het koude water mist moet worden gemaakt door een mini carbu huis. Tres insipé door PITMIX gedocumenteerd dat grote werk. Supporter van de eenvoud, weet ik niet het systeem van de spuit of een andere plannen.

Het water instellingen indien mogelijk zullen worden benaderd met kleine plastic kleppen Trade is ontworpen voor aquarium of voor het besproeien druppel voor druppel. Ik heb verschillende modellen te testen.
Voor nu, heb ik niet gepland voor water opwarmen, om te zien. Rolling Eyes
Zodra ik het gedrag van de vergadering zou hebben begrepen, ik hoop te automatiseren met een kleine elektronische assemblage controllant een verstuiver (maar gebruikt voor het water) of een enkele spoel (I gevonden, spoel 12V naar 40EUR)

volgen een paar beelden. Zoals u ziet, is de hele constructie een basis Recup 'tweedehands onderdelen, maar een loodgieter fittingen zijn nieuwe gekocht.
Alle onderdelen van de auto die gemodificeerd zijn tegen breuk, en zijn vervolgens gemonteerd. Ik gebruikte de auto elke dag, ik kan de tijd om de mods niet te immobiliseren. Ik heb ook in staat om te zetten met de originele onderdelen in geval van een crappy geschoten ...


motorsteun Pantone waterinjectie Citroën Xantia TD 1.9

Alle Pantone armaturen

Facebook reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *